понедельник, 27 апреля 2015 г.

MEDIA I.C. – перший ефір, перші емоції, перші успіхи


MEDIA I.C. на Google+ на FB
Хочете знати яка погода у Варшаві або скільки коштує шинка у супермаркетах? Цікаво дізнатись як приходить весна у Чернігів або як прокидається після зими одеське море? Хочете послухати наживо музикантів або ж самі готові заспівати і заграти на весь світ? Телебачення без кордонів, трансляції без часових чи просторових обмежень, жодних правил чи цензури – це телебачення нового часу, яке створюється тут і зараз кожним з нас. Це MEDIA I.C.

Проект MEDIA I.C., долучитись до якого може кожен охочий, запрацював! Перша он-лайн трансляція упрямому ефірі успішно відбулась! До журналістів, які розпочали трансляцію з вулиць Варшави, поступово приєднувались й інші учасники. Зокрема продовжив ефір Віктор Река - режисер, музикант, громадський активіст, котрий був ранений на Майдані. Спершу він заспівав кілька своїх пісень під гітару, а потім мав нагоду поспілкуватись з журналісткою з Одеси Юлією Сушенко, дізнатись про і про одеську погоду, і про настрої одеситів, і про політичну ситуацію в місті (відеозапис з Віктором)

Продовжив трансляцію журналіст газети «Провінція» з Костянтинівки (Донецька область) Володимир Березін (див. фрагмент відеозапису). Вперше саме творчій команді інтерактивного телебачення MEDIA I.C. він розповів про напад на їх редакцію, який стався в ніч з 26 на 27 квітня (див. фрагмент відеозапису про напад)

Таким чином, перший інформаційний день медіа каналу MEDIA I.C. видався насиченим, пізнавальним і найголовніше – інтерактивним! Приєднуйтесь до створення найцікавішого телебачення! Ми відкриті до ваших ідей та пропозицій. Тільки спільно нам вдасться створити якісний, корисний, оперативний інформаційний продукт – телебачення майбутнього!

Оксана Денисюк, Варшава 





Комментариев нет:

Отправить комментарий