четверг, 30 апреля 2015 г.

Вперед і вгору, - MEDIA IC розширює свої горизонти

Команда MEDIAIC поповнюється новими учасниками, географія включень розширюється, а кількість тем стрімко зростає. За дві доби до інтерактивного телебачення приєднались учасники з Одеси, Києва, Харкова, Дніпропетровська, Чернівців, Варшави, Лодьзя, Черкас, Краматорська, Миколаєва, Вінниці, Херсону, Малої Виски і Костянтинівки. 

Теми, які порушуються у конференціях, найрізноманітніші: від погоди і настрою, до збройних конфліктів на сході України, реформування місцевого самоврядування та життя переселенців (формат відеозустрчі).

Унікальність інтерактивного телебачення MEDIA IC полягає у тому, що стати власним кореспондентом компанії може будь-хто, кому є що розповісти чи що показати. Ми цінуємо думку кожного, прислухаємось до усіх побажань та зауважень, адже наша мета – унікальне всесвітнє телебачення з різних куточків світу, де цікаво буде усім та кожному. 

Ми з нетерпінням чекаємо на пропозиції Ваших тем та Вашої участі у наших ефірах. З нашою допомогою Ви знайдете співрозмовників та однодумців. З нами ніколи не буде сумно чи самотньо. З нами пізнавально та корисно. Станьте членом професійної команди фахівців MEDIA IC та творіть власне телебачення свого міста!

Оксана Денисюк, Варшава

Комментариев нет:

Отправить комментарий