пятница, 8 мая 2015 г.

Команда MEDIA IC провела марафон до Дня пам’яті, який об’єднав учасників з 5 країн світу

Сьогодні, 8 травня в Україні та Європі відзначається День пам’яті та примирення. Команда MEDIA IC з нагоди цієї дати зорганізувала марафон, до якого могли приєднатись усі бажаючі та розповісти про те, які заходи проводяться в різних містах України та світу, як вшановують пам’ять загиблих у роки Другої Світової війни та як готуються до відзначення 9 травня. 

Протягом дня до розмов та дискусій долучились журналісти, блогери та громадські активісти та діячі з Чернівців, Варшави (Польща), Білої Церкви, Заставни (Чернівецька область), Сватово (Луганська область), Мала Виска (Кіровоградська область), Метцу (Франція), Миколаєва, Львова, Нюрбергу (Німеччина), Краматорська (Донецька область), Черкас, Дніпропетровська, Київу та Вінніпегу (Канада). 

Лише темою Дня примирення ніхто не обмежувався. Говорили і про політичний та економічний стан справ в Україні, і про настрої населення, і про те, як відзначають цей день громади українців за кордоном. У результаті – кільканадцять включень протягом шести годин з цікавими людьми, обговорення актуальних тем та генерація нових ідей. 

Відтак MEDIA IC продовжуватиме тематичні марафони. Слідкуйте за нашими анонсами! Долучайтесь і до скорої зустрічі в ефірі!

Оксана Денисюк, MEDIA I.C. Warszawa

Комментариев нет:

Отправить комментарий