вторник, 12 мая 2015 г.

Польща та Україна: співпраця та майбутнє, - канал MEDIA IC провів черговий марафон

Чи є голосування поляків на президентських виборах
доленосним для України та українців? Саме цій темі був присвячений черговий марафон на медіаканалі MEDIA IC 12 травня – у день офіційного оголошення результатів першого туру президенетських перегонів. Про перебіг виборчої кампанії та голосування розповідав Сергій Штурхецький, Член Комітету Незалежної медіа-профспілки України та НСЖУ, який спостергав за усіма цими процесами у Варшаві. До розмови приєднувались політологи, журналісти, громадькі діячі, державні службовці та активісти з Бахчисараю, Запоріжжя, Київа, Чернівців, Луцька, Харкова, Черкас, Дніпропетровська та Борова (Харківська область). 

Примітно, що усі учасники пильно спостерігали за виборчим процесом у сусідній Польщі, що й не дивно, адже результат волевиявлення поляків є доленосним для України. Окрім цього, говорили під час марафону і про польську виборчу систему, і про політикум, і про політиків. Порівнювали з політичними реаліями на Україні та проводили паралелі. Було цікаво, пізнавально, динамічно та корисно. 

Нагадаємо, що ми продовжуватимемо тематичні марафони на каналі MEDIA IC. Слідкуйте за нашими анонсами, приєднуйтесь до розмов, ставайте учасниками наших ефірів та не соромтесь пропонувати свої теми. 

Чекаємо!

До скорої зустрічі в ефірі!

Оксана Денисюк, MEDIA IC 

Комментариев нет:

Отправить комментарий