воскресенье, 4 октября 2015 г.

Новий навчальний рік у школі "Логос": перші враження

Розпочався новий семестр у навчанні заочної поліцеальної школи "Логос".  Ми вирішили дізнатися про враження з перших вуст, від самих студентів.  Першим співрозмовником став Дмитро - представник 3 семестру напрямку "Технік адміністрації".

- Дмитре, яке твоє загальне враження від перших днів навчання? 

Перший день навчань пройшов швидко та цікаво. Познайомилися з новим приміщенням Вищої Школи Менеджерської, де відбуватиметься навчання. Заступниця директора школи "Логос", Оксана Горобець, зустрілась із представниками усіх груп,щоб разом обговорити наші пропозиції.

- Чи сподобалось  нове місце навчання у Вищій школі менеджерській?

- Так, це гарне приміщення на вулиці Кавечинській. Краєвид старого району Праги мене надихає. Поряд є гарна базиліка, куди я збираюсь ходити по неділях, перед навчанням. Вже розібрався в схемі будівель Вищої Школи. Ми маємо окрему аудиторію на 3-му поверсі з гарним видом на дахи та балкони мешканців Кавенчинської. У самому приміщенні - є всі необхідні зручності.

- Яке враження склалося від нових викладачів?

Пан Павел є викладачем Університету Варшавського, а це вже рівень. Сказав, що іноді будемо брати з собою ноутбуки для практичних занять! Від у нас буде викладати Podstawy prawa administracyjnego i Wykonywanie pracy biurowej по суботам, а пані Анна Podstawy prawa pracy i Postępowanie w administracji по неділям. Отож,  нові викладачі такі, що надихають на успішне складання Паньствових Іспитів в кінці навчального року!

Юлія Гончар, спеціально для Media IC.



Комментариев нет:

Отправить комментарий