вторник, 1 сентября 2015 г.

«Жінки при владі»: досвід Індії

Media IC продовжує інформаційно та технічно супроводжувати відео конференції, пов’язані із представництвом жінок у владі, політиці та громадському секторі. Так, сьогодні, 1 вересня відбулась чергова он-лайн зустріч за участі експертів з партнерської організації Global ICA, голови Асоціації фасилітаторів Африки Джона Корнвелла, учасниць з Індії та Кенії. Питання дискримінації жінок, жінок при владі та жінки-лідера розглядалось на прикладі Індії – країни, яка має цікавий та унікальни досвід у цих питаннях, який радо переймали учасники з інших країн – Польщі, України та Кенії.


У ході ефіру йшлось про чималу кількість стереотипів по відношенню до жінок в Індії, як з ними варто боротись, а також про позитивний досвід цієї країни у формуванні жінки – лідера громадської думки. Загалом усі учасники сьогоднішньої відео конференції зазначили, що діалог був досить глибоким, відтак надихнув на продовження теми та розвитку його у різних тематичних напрямах.

Отже, чого ж власне очікує суспільство від жінки-лідера? Беріть участь у відеозустрічах щовівторка о 12.00 за варшавським часом (13.00 за київським).

До скорої зустрічі!

Оксана Денисюк, спеціально для Media IC 



Комментариев нет:

Отправить комментарий