четверг, 3 сентября 2015 г.

У Польщі триває вступна кампанія для абітурієнтів


Не встигли вступити до вузу в Україні – не засмучуйтесь, на Вас чекає Польща! 

01
вересня новий
навчальний рік у Польщі розпочався лише для школярів. Вищі ж навчальні заклади розпочнуть свою роботу вже восени. У більшості з них ще триває вступна кампанія. 

Аж до 25 вересня українці мають можливість подати документи для навчання у заочній поліцеальній школі «Логос», - про це повідомила у прямому ефірі Media IC доктор наук економічних, заступниця директора школи «Логос» Оксана Горобець.

«Логос» є чудовим варіантом для українців, які цінують час та гроші. Заочна форма навчання, а саме навчання лише кожної другої суботи та неділі, дозволяє поєднувати його з працею, стаціонарним навчанням. Навчання для українців є повністю безкоштовним. Школа надає візову допомогу учням-українцям, які прагнуть здобувати освіту в Польщі. Допомагає якнайшвидше інтегруватися, пізнати польську мову і культуру.

Напрямки підготовки, які пропонує «Логос», є сучасними, актуальними для європейського ринку праці. У відео інтерв’ю для Media IC пані Оксана розповіла про переваги спеціальностей «Технік адміністрації», «Зелений туризм», «Інформатика», які чекають на українців. 

Вступити ж до школи дуже просто, необхідно лише подати атестат, медичну довідку та 2 фотокартки для документів. 



Дізнайтеся більше про можливості школи «Логос» для українців переглянувши відео, а також у наступних програмах Media IC.

Юлія Гончар, спеціально для Media IC 

Комментариев нет:

Отправить комментарий