пятница, 11 сентября 2015 г.

Варшавський осередок НМПУ у дії

Кілька місяців тому у Варшаві було створено перше закордонне представництво Незалежної медіа-профспілки України. Зараз воно нараховує півтора десятки членів, але вже став потужним осередком серед представників українських медіа – операторів, журналістів, блогерів, фотокореспондентів, котрі з тих чи інших причин емігрували до Польщі, але продовжують працювати у медіа сфері. 

Члени НМПУ у Варшаві все частіше є медіа-партерами потужних культурних, мистецьких та соціальних заходів, організованих найрізноманітнішими фундаціями та організаціями Польщі. Наприклад, відзначення Дня прапору та святкування Дня Незалежності України у Варшаві, проведення Днів Сергія Параджанова у Польщі, медіа супровід фестивалю «Транскавказія» і багато інших. 

Відтак закордонний осередок НМПУ у Варшаві – це не лише можливість отримати міжнародну прес-карту та, за необхідності, юридичну підтримку та консультацію, а ще й майданчик для адаптації за кордоном, отримання досвіду роботи в нових умовах, професійного зростання та знайомства з новими талановитими людьми.

Оксана Денисюк, спеціально для Media IC

Комментариев нет:

Отправить комментарий