понедельник, 28 сентября 2015 г.

Незабутня інавгурація відбулася для 500 українців у школі "Логос"

26 вересня 2015 року став пам’ятним днем для студентів і викладачів заочної поліцеальної школи "Логос". Адже інавнурація - це, без перебільшення, один із найважливіших днів у навчанні!



Свято розпочалося із виконання державних гімнів України та Польщі, урочистого внесення національних правпорів, та офіційних привітань від керівництва школи на адресу учнів і викладачів.

До усіх присутніх з вітальними словами від імені керівництва школи звернулася пані Івона Потеральська. 

Вона представила нову директорку - пані Беату Молік, а також запевнила, що "Логос" й надалі підтримуватиме українців, яких уже майже півтисячі осіб гостинно прийняла школа "Логос". 


Пані Беата, засвідчила свою готовність віддано працювати на новій посаді директорки. Представила викладацький колектив, а також подякувала усім, хто навчання у школі "Логос" робить якісним і комфортним. Пані директорка висловила також особливу підтримку тим, хто вперше переступив поріг заочної поліцеальної школи "Логос" у місті Варшава.

Свято продовжилось концертною програмою. Чудові пісні, артистичні номери порадували присутніх, створили піднесений настрій, додали наснаги на початку нового навчального року. Перед присутніми виступили акардіоніст Роман Муха, гітарист Йозеф Павел Базидло, співачка Ольга Мусій, скрипалька Анна Фанок.


Тож побажаємо українцям, які розпочали навчальний рік у заочній поліцеальній школі "Логос", отримати актуальні професії і задоволення від навчання!

Нехай знання, отримані в "Логосі", стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у майбутній професійній діяльності! 


Юлія Гончар спеціально для Media IC.

Комментариев нет:

Отправить комментарий